Taekwon-Do Kkamagwi

Nieuwsbrief Januari 2024

Een snelle terugblik 

December startte rustig. Deze maand stond in het teken van samenzijn en feestvreugde met elkaar, familie en vrienden. Na de examens voor de leden, hebben we als Kkamagwi familie rustig toegewerkt naar de kerstvakantie. Deze maand hadden veel leden festiviteiten buiten de club, zoals Sinterklaas en kerstdiners van school. Allemaal even belangrijk om van te genieten. De tijd tot de kerstvakantie is dan ook voorbij gevlogen. Wij hopen dat iedereen geniet van hun laatste vakantiedagen.

Gelukkig nieuwjaar

Wij hopen dat iedereen een hele mooie en goede jaarwisseling heeft gehad. Dat jullie heelhuids zijn gebleven en gezond het jaar 2024 zijn ingestapt. Dit jaar 2024, gaan we hele mooie en leuke dingen doen met Kkamagwi. Met veel projecten en nieuwe uitdagingen! Wij wensen jullie allemaal een leuk, gezond, liefdevol, harmonisch 2024!

 

Examen 9 december  2023

Na hard werken vanaf september en de superkids vanaf oktober, hielden we 9 december onze eerste examens van het seizoen. De theorie en praktijk werd getoetst, een leuke en uitdagende dag.

Alle geslaagde leden van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe band en/of slip!

Seminars en competities

Samen nieuwjaar inluiden

2024 start met een nieuwjaarstraining georganiseerd door BITA en ITFU Nederland die ook jij als familielid van Kkamagwi niet mag missen. De open nieuwjaarstraining is op: Zondag 14 januari in Rotterdam Deelname € 2,50 p.p. Betaling kan ter plaatse in Rotterdam voldaan worden. Een unieke belevenis en ervaring om het nieuwe jaar in te luiden, net even anders dan een nieuwjaarsduik. Omringd met alle taekwondo family members!

Seminar Nikos Leousis

 Op 21 januari 2024 komt de Wereld en Europees kampioen vanuit Griekenland een seminar geven in Steenokkerzeel (Belgie). Op dit moment is jouw wedstrijd een training. De sleutel is om niet te willen winnen. Iedereen wil dat. Belangrijk is de wil om jezelf voor te bereiden om te winnen. Het mooiste van leren, is dat niemand die ervaring van je af kan pakken. Ze bieden twee trainingen aan: Jonger dan 12 jaar: 1,5 uur training Ouder dan 12 jaar :3 uur training Interesse? Laat het ons weten…

Sponsoring

Selectie WK Ierland 4-7 april 2024 

Een aantal leden van Kkamagwi zijn met de kerst geselecteerd om deel uit te maken van het nationaal team BITA HQ BE/NL om deel te nemen aan de ITF HQ World Kup in Galway, Ierland.

 Zij zullen zich de komende maanden voorbereiden, succes toppers! 

Jullie tips en hulp is goud waard!

 Uiteraard gaan we voor deze selectie hard op zoek naar sponsors en sponsoracties om de kosten te kunnen dekken. Hebben jullie leuke ideeën voor acties laat het ons weten!

Facturen

De Superkids krijgen vanaf januari twee keer per week de mogelijkheid om mee te trainen, voor de extra dag vragen wij in totaal € 60,00 voor de rest van het seizoen bovenop het huidige tarief van deze groep. 

Wij zullen deze verhoging in januari 2024 gaan doorvoeren.

 Mocht u vragen hebben, stel ze gerust per mail via: info@taekwondo-kkamagwi.nl

Nieuw lesrooster vanaf januari 2024

Maandag 8 januari 2024 beginnen de lessen weer, het nieuwe rooster zal dan worden toegepast. LET OP! Belangrijke wijzigingen voor de Superkids en Jeugd. 

 

Belangrijke Data

  • 08 jan Start trainingen 2024
  •  14 jan Open nieuwjaarstraining
  •  21 jan Seminar Nikos Leousis
  •  28 jan Dan grading 
  • 04-07 apr Open WK Ierland 
  • 14 apr Rotterdam Cup 
  • 16-20 apr EK Slovenie 
  • 6 jun Verkiezingen geen les

Vragen? Of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.