Taekwon-Do Kkamagwi

Rotterdam Cup 2022

Op 25 september 2022 namen Taekwon-Do teams uit Schotland, Engeland, België, Nederland en Polen deel aan de Rotterdam Taekwon-Do Cup 2022.

 

16 studenten 

Met (Kayden, Livinio, Dyshairo, Zyeria, Jahiem, Jayvi, Jan-Kenzo, Jahnoe, Leonard, Rajiv, Yash Dionte, Diviney, Yainie, Yaron en Youdon) 

3 coaches (Milton, Suraj en Joey) en 3 scheidsrechters Boosabum Patrick, Umran en boosabum Robin reisden van Amsterdam Zuid-Oost naar Rotterdam om het Taekwon-Do Kkamagwi team te vertegenwoordigen.

 

Een geweldige sfeer van atleten die gepassioneerd en enthousiast zijn om te winnen, teams die elkaar ondersteunen en coaches die op elk veld rennen om er te zijn voor hun studenten. Taekwon-Do Kkamagwi was geen uitzondering, met Focus, Power en Strengh in hun achterhoofd en juichend voor elkaar kwamen ze terug met in totaal 19 medailles, waarmee het team op de 4e plaats eindigde.

 

Taekwon-Do Kkamagwi is een team dat nooit opgeeft, een team dat sterk weet te blijven, een team dat voor elkaar klaar staat.

 Proficiat aan alle deelnemers, coaches, scheidsrechters en ouders die erbij waren. Een grote dank ook aan alle studenten die er niet bij konden zijn, maar zijn een groot deel van dit succes.

Vragen? Of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.