Taekwon-Do Kkamagwi

Who are we?

Kkamagwi!

leer de club kennen

In 2012 opgericht met als doel de normen en waarde van ITF Taekwon-do over te brengen naar de jeugd van Amsterdam Zuidoost. Deze normen en waarden bestaan bij ons uit drie kern pilaren discipline, zelfontwikkeling en een onbreekbare geest.

Inmiddels worden er binnen Taekwon-do Kkamagwi verschillende lessen aan verschillende focus groepen aangeboden. Hierbij worden onder andere zelf verdediging, Taekwondo Kids en ITF Taekwondo gegeven.

Verder leggen wij veel waarde aan de band die binnen de club is ontstaan en zijn wij uitgegroeid tot een Taekwondo familie.

instructeurs

instruc-Milton-2

sabum Milton Hasselnook

4e Dan black belt international instructor

“ Taekwon-Do is niet alleen een sport maar, ook een levensmethode. Door de normen en waarde van Taekwon-Do ook in het leven na te volgen kan er een goed leven worden geleefd.” DO!

Op 9-Jarige leeftijd begon Sabum Milton zijn Taekwon-Do cariere met als doel te schitteren in een Taekwon-Do Dobok met een zwarte band om zijn middel. Binnen zijn 30+ jaar ervaring in Taekwon-Do zijn de dromen werkelijkheid geworden in de vorm van een 4e Dan Black Belt en een wereldtitel op zijn naam. Met zijn internationale en waardevolle ervaring heeft Sabum Milton in 2014 Taekwon-Do Kkamagwi opgericht vanuit familie en broederschap met als doel de Taekwon-Do levensstijl over te dragen naar de jeugd in Amsterdam Zuid-Oost.

instruc-Joey-2

boosabum joey burnet

2e dan - assistent instructeur

“ Mijn connectie met de jeugd uit de buurt
zorgt ervoor dat ik me goed kan verplaatsten in wat zij leuk en cool vinden” DO!
Met +10 jaar ervaring in taekwondo en met meerdere kampioenschappen op zijn naam, waaronder een semi wereldkampioenschap, is Boosabum Joey een van de instructeurs binnen de club. getraind onder verschillende Masters en Sabums waaronder internationale instructeurs, brengt Boosabum Joey al zijn ervaring over op de nieuwe generatie.

samenwerkingen

train je ook mee?

Schrijf je nu in of vraag een proefles aan!

Vragen? Of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.