Taekwon-Do Kkamagwi

taekwon-do training

itf taekwon-do voor jong en oud

itf taekwon-do

De reguliere ITF Taekwon-Do lessen zijn vanaf 7 jaar. Binnen deze lessen behandelen wij alle aspecten van Taekwon-do. Hier vallen onder het lichamelijke en geestelijke stimuleringen doormiddel van technische en inspannende Taekwon-Do lessen. Verder focussen wij ons ook op zelfverdediging en zelfontwikkeling.


taekwon-do SUPER KIDS

Het Taekwon-Do kids programma is voor de jongste onder ons. Via Taekwon-Do Super Kids brengen wij belangrijke normen en waarde van Taekwondo op een spelende en educatieve wijze over naar de jonger generatie.

Daarnaast bereiden wij ze ook voor op wat zij gaan leren zodra zij niet meer in de kids groepen zitten en meedoen met de reguliere les.

lesdagen en lestijden


jaarrooster


inschrijfformulier

ons doel

Met behulp van Taekwon-Do wilt Kkamagwi zoveel mogelijk mensen waaronder jongeren en ouderen stimuleren om een betere versie van zichzelf te worden door de doelen van Taekwon-Do na te leven en te focussen op onze 3 kernpilaren. Discipline, Zelfontwikkeling en een Onbreekbare geest.

disclipine

Discipline is binnen onze club een belangrijke pilaar. Hierbij stimuleren wij onder andere zelfdiscipline binnen Taekwondo wat zich vertaalt naar andere aspecten van het leven. Discipline is ook wel de overkoepelende vaardigheid naar het ontwikkelen van nieuwe talenten.

zelfontwikkeling

De ontwikkeling van het eigen kunnen en doen in het fysieke maar ook mentale aspect is belangrijk binnen Taekwondo. Wij motiveren studenten om een beter versie van zichzelf te worden en te reflecteren op hun eigen groei in plaats van zichzelf te vergelijken met anderen.

onbreekbare geest

Een geest die niet kan worden gebroken of verslagen, dit komt voort uit de het kennen van zichzelf. Een onbreekbare geest heeft de moed en vertrouwen om moeilijkheden of angst te overkomen door door te zetten.

train je ook mee?

Schrijf je nu in of vraag een proefles aan!


inschrijven

Vragen? Of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.


Neem contact op