Taekwon-Do Kkamagwi

Nieuwsbrief November 2023

Start van een nieuw seizoen

Sinds september zijn de taekwondo lessen weer van start gegaan. Wij vinden communicatie belangrijk en daarom hebben wij deze nieuwsbrief gemaakt. Wij hopen daarmee iedereen tijdig te kunnen informeren over wat er gaande is bij KKamagwi en op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, wijzigingen, toernooien, tips en dergelijke.

                                                                                                                                                  Open European Championships Madrid

Van links naar rechts Sabum Milton, Tyler, Youdon, Yaron, Boosabum Shadeon, Boosabum Joey, Boosabum Jahnoë, Leonard, Boosabum Jah-kenzo, Dyshairo.

Tien leden van taekwondoschool Kkamagwi Amsterdam Zuidoost waren geselecteerd voor het Nederlands team. Met het Nederlands team hebben zij op 27, 28 en 29 oktober 2023 deelgenomen aan het Europees Kampioenschap in Madrid.
Zij hebben maar liefst zeven gouden, drie zilveren en drie bronzen medailles behaald op individuele onderdelen. Daarnaast keren zij met goud, zilver en een bronzen medaille als teamprestatie op hun naam met trots terug.

 

United Taekwon-Do Championship 2023 

Op 30 september zijn leden van TKD KKamagwi naar Nieuwegein gereisd om deel te nemen aan de United Taekwon-Do Championship 2023. We hebben hier een mooi resultaat behaald, met 75 punten staan we op de tweede plaats van alle deelnemende scholen. Nynke en Leonard staan in de top tien van deelnemers omdat zij goud hebben op beide onderdelen.

Flanders Field Belgium

De tweede wedstrijd van het seizoen volgde op 21 oktober. Acht leden zijn naar België afgereisd om deel te nemen aan het Flanders Belgium Toernooi. Een toernooi met vele internationale deelnemers. Ook hier hebben onze leden een goede prestatie neergezet. Akshay, hartelijk dank voor het coachen!

Voorstel administratieteam 

 

Wij willen jullie graag voorstellen aan de administratieleden die team KKamagwi zullen ondersteunen dit seizoen. Katerina, Cherries, Anja, Dioekie, Gaby en Oluchi zullen alle leden op de hoogte stellen van de ontwikkelingen rondom Kkamagwi, kleding bestellen, facturatie, wedstrijden, subsidies en nog veel meer. Er zullen wat veranderingen vanaf nu plaatsvinden. We zullen proberen jullie zo snel mogelijk van alle wijzigingen op de hoogte te brengen. Mochten jullie vragen hebben stuur gerust een mail naar info@taekwondo-kkamagwi.nl

EXAMEN

Tips 

De eerste examens van het seizoen worden gehouden op 18 november 2023. Mag je examen doen, houdt dan rekening met de volgende regels: 

● Draag je dobok, dames met wit shirt. ● Knip je nagels 

● Draag geen sieraden 

Blijf dus goed oefenen, wie weet hoor je komende maand dat jij examen mag doen en heb je straks een nieuwe band of slip.

 

Facturen

Beste leden, de facturen voor seizoen 2023/2024 zijn verstuurd. Mocht er onterecht een automatische incasso zijn afgeschreven meldt het dan zo snel mogelijk per mail via: info@taekwondo-kkamagwi.nl Op dit moment staan bij enkele leden nog facturen open over seizoen 2022/2023. Wij nemen per individueel lid contact op om te kijken naar de juiste oplossing.

Voorwaarden opzegging lidmaatschap
  • Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per mail) te worden ingediend. Kkamagwi hanteert een opzegtermijn van één maand.

  • Voorbeeld: opzegging in 7 oktober JJJJ, het abonnement stopt per 1 december JJJJ

  •  
Aanschaf zachte scheen/onderarmbeschermers

Sabum Milton raadt aan dat leden voor de sparringstrainingen zachte onderarmen scheenbeschermers aanschaffen. Deze zullen net als de overige materialen via KKamagwi verkrijgbaar zijn.

Lestijden

Wij merkte nog enige onduidelijkheid bij ouders, hierbij het lesrooster.

 

Belangrijke Data

  • 18 nov Seminar Amalia Kolevo
  • 09 Dec Examen
  • 26 nov Taekyon Open
  • 24 dec t/m 7 jan Kerstvakantie

Gebruik beeldmateriaal (AVG)

Wij zullen deze maand foto’s gaan maken van leden waarvan we geen foto hebben in onze administratie, deze zullen enkel worden gebruikt voor administratieve doeleinden. Over het gebruik van beeldmateriaal buiten de club berichten we u apart.

Vragen? Of wilt u meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.